محمد حسین عزیزی، متخصص صنایع غذایی و رئیس انجمن صنایع غذایی در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی و پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به دلایلی که باعث کند شدن سرعت روند کاهش وزن گفت: با توجه به اینکه در مراحل اولیه کاهش وزن یعنی 10 الی 20 کیلوی اول چربیهایی که مقاومت کمتری دارند از بین می روند، روند کاهش وزن سریعتر رخ می دهد.
وی ادامه داد: اما در مراحل بعدی کاهش وزن یعنی 10 الی 20 کیلوی بعدی به دلیل اینکه چربیهای مقاومتر که در لابلای بافتها قرار درند باید از بین بروند، کاهش وزن سختتر و سرعت روند آن کندتر است.
دکتر عزیزی در بیان دیگر عوامل کند بودن روند لاغری گفت: سرعت کاهشوزن به چگونگی رعایت رژیم غذایی نیز بستگی دارد و در صورتی که شخص در انجام صحیح رژیم لاغری کوتاهی نموده و توجه لازم را نداشته باشد، قاعدتا نتیجه مطلوب و مورد نظر را نخواهد یافت.
این پزشک در پایان خاطر نشان کرد: در اقدام به لاغری نکته حائز اهمیت داشتن تحرک و ورزش به میزان لازم است و در صورت عدم تحرک گرفتن رژیمهای لاغری نتایج دلخواه را به همراه نخواهد داشت.